tirsdag 8. mai 2007












Phu, vi er nettopp ferdig med et stort prosjekt for Amnesty International. Sony Ericson har denne grønne londonbussen til events, og nå skulle Amnesty kjøpe den røde, men den skulle ha film over hele istedenfor å lakkeres, motor og gear måtte gåes igjennom og alle seter etc skulle ut og lage sofaer i 2. etg. samt legge nye gulv og lage bar i 2. etg. Filmen har ikke kommet på ennå så det må amnesty gjøre senere, så håper å få et bilde når den er ferdig. Den blir sølvfarvet.


Det ble ikke billig for å si det pent, tror ikke jeg hadde vært villig til å bruke så mye på en eneste annonse ;-) men den går vel noen mil vil jeg tro, men gammel er den, og veldig spesiell........nå begynner vi snart på neste Londonbuss da vi har blitt spurt om å være fast verksted for de.


Mon tro om vi har tid til alt, siden vi jo har et hus som er under restaurering, og mannen slutter nå i jobben sin om 3 uker, og skal bare drive selvstendig. Det blir fryktelig spennende, håper vi får mer tid sammen, da man letterer legger opp sine arbeidsdager og ferier og lønnen blir jo en helt annen, så man faktisk kan bruke litt tid på hus og familie også, ikke bare jobbe!



Her er også bilde av den siste Londonbussen etter den fikk "tapet" seg, men Amnesty kan ikke bruke denne bussen lenger. Det er viktig å ha faste sjåfører på den da den er spesiell å kjøre samt at den er gammel og kan ikke kjøre norge rundt på en sommer heller.....man må stelle pent med de;-) Men de åpnet sesongen og "Jomfruturen" i Oslos gater i fjor sommer med "Make some Noise". Masse folk og dundrende musikk fra store anlegg....Amnesty skal sees og de skal høres, en morsom måte å markere seg, og det var populært;-)