søndag 9. desember 2007

tirsdag 4. desember 2007

Overstått Julemarked

Da er endelig Julemarkedet over for denne gang. Veldig mye forberedelser er det blitt og en utrolig hyggelig og ikke minst sosial markedsdag ble det. Det er alltid så hyggelig når dagen endelig er der og all jobben man har hatt i forkant over og bare kosen er igjen ;-) Nå er vi en del foreldre som har gjort vårt, vi har laget produktene selv som selges til besøkende, vi har ordnet med gavene til loddsalget, vi har laget noe godt og økologisk til Delikatesseboden og kafèen, og vi har jobbet på selve markedsdagen, så sammen drar vi lasset og barna våre får penger til å bruke på noe de ønsker seg!

Jeg har også samtidig med alle disse forberedelsene faktisk blitt ferdig med hjemmelagede julegaver......ble ferdig i november, så det var veldig godt. Det er blitt noen smykker, og endel englelys samt at jeg har laget poteter (mrk;marsipan) sammen med småjentene som skal være til tante et par tanter og onkler. Ellers er det jo å fortsette oppussingen av huset, det har ligget på vent en stund.

Når det gjelder firmaene går det veldig greit. Skulle hatt en ansatt eller to, men det er ikke enkelt å få tak i pålitelige folk som kan faget dessverre! Men vi har en venn vi ringer om det skulle bli prekært og godt er det!

Ellers på hobbyfronnten er jeg med i Julekortgruppe og Julegavegruppe i Hobbbyforumet så det er nok å gjøre med det også......10 Julekort i tillegg til venner og familie, og to julegaver nå i dag 4. og i slutten av desember.

Vi skal ta oss en lang og velfortjent Juleferie i år siden vi legger opp dagene våre selv. Skulle det være noe akutt er det en eller to dager vi setter av til sånt, ellers skal vi bare kose oss med barna, og ha lange late dager sammen.

Ønsker alle som titter innom en god adventstid og førjulstid.