onsdag 19. mars 2008

Engleegget som forsvant!

Ja, da ble det en kort affære mellom meg og Prinsen min da....Engleegget som jeg har laget.....hen ble forført av ei god venninne av meg, så han stakk!!

Jaja, han får det helt sikkert superfantastisk der siden han var så "Bedårende" som hun sa, så da får han vel spesialbehandling.....jeg får lage meg noen nye da hihi

Ja, det er koselig det å lage noe som også andre synes er flott, det er jo så koselig å kunne gi bort noe også, eller å selge noe man produserer selv....nå er det ikke så mye av det i min heim for tiden, da all tid går med på å jobbe....og på sykdom....nå i ste ble lille tuppa mi sendt til legevakten, de måtte se på henne før natten, hun har over 40 i feber og tåkeprater så jeg har vært engstelig i mange timer.....vi har fått sterke febernedsettende som skal gies ofte, så håper hun roer seg ned.....og hun skal inn igjen om hun ikke holder på føde etter 5 dager....uff..synes det er altfor slappe grenser på sånt. Jeg har alltid tatt sånt med knusende ro, har alltid følt meg rolig og fattet og føler det ikke er noe alvorlig, men i dag har jeg rett og slett vært redd....hun har jo feberfantasier, noe ingen av oss noen gang har hatt...veldig ekkelt når hun sier så merkelige ting innimellom, så jeg stiller spørsmål da som om hun skulle vært i sjokk eller noe uff....høres vel ut som jeg er litt på tuppa, men jeg er Hønemor, og da er det bare sånn...

Ønsker dere fortsatt God Påske....for mange begynner den jo ikke før onsdag, så jeg får bare trøste meg med det....for jeg er litt skuffet over at sykdom skal ødelegge hele påsken....vi hadde virkelig trengt denne lille ferien til å lade opp ethvert batteri, for her er det lite strøm for tiden.....har masse som skulle vært gjort i huset også, og min mann hangler, og jeg jobber og jobber!

Vel nå er snart de siste produktene vel hjemme hos mor fra det store utland, og da er det mer jobb med å få alt inn i butikken, men etter DET, Da er det en liten pause for mor. Da er det bare bestillinger igjen og det går jo helt greit.

Vel, da får jeg se å få produsert noe hobby i påsken og å bli flinkere til å oppdatere her inne.....

søndag 16. mars 2008

PÅSKE



Ja, så var det endelig Påske igjen....har gledet meg masse til Påskepynt, skolefri, jobbfri, barnehagefri, Kvikk-lunsk, Appelsiner, Pysjamasmorninger og Late Dager;-)

Vi laget noen Engleegg, og de ble bare bedårende:-). Vi skal lage flere nå i påsken, men legger ut bilde av min første. Han har en liten historie med i bagasjen allerede, så derfor er han degradert.....han har mistet et par kuler i krona si stakars, men tiden leger alle sår heter det, så han kommer seg nok på bena igjen om ikke lenge;-)

Om det er innom noen Bloggvenner, så ønsker jeg dere en riktig God Påske!

Husk å kos dere i disse feriedagene for de som har fri, og jobb mindre for de som MÅ jobbe;-)